De Fake Smile ♥ De Fake Smile ♥: January 2014

Thursday, 9 January 2014

i'm back but never perfect

Assalamualaikum. 

Hey there !  I miss my blog so much . *cough* K tipu .

Argh . mustahil aku rindu blog aku . dah 7 months aku tak bukak blog . bukan setakat blog . lappy aku pun siap ada sarang semut lagi . nampak betapa sayangnya aku kat lappy ni ? K memang sayang pun sebenarnya . cuma masa yang tidak mengizinkan untuk aku bermanja manja dengan lappy dan sewaktu dengannya . well , SPM is more important . *sneeze* haha . semua dusta . 

actually it is not about SPM or something like 'studying' . LAZINESS can explain everything . selama 7 months ni aku hanya online melalui tab or phone . they are more easier and faster I guess . no need to wait and waaaaiitttt for too long .  see , lembab gila nak mati . punya lah payah aku nak bukak blog aku ni . why ha ? tell me why~ *singing* nak suruh aku makin malas bukak lappy mungkin . nak aku study je mungkin . duh segalanya mungkin bagiku . ecece .

so , what to update now ? hmm. yes, of course I've too much story to be told . and I forgot to list up them one by one for these 7 months . I'm not that type babe sorry. banyak lagi kot benda lain yang aku boleh buat selain daripada duk buat list semua tu . apa jadah nak list-list semua tapi updatenya tidak . kenapa ? sebab mustahil lah aku nak menaip panjang-panjang cerita dekat semua orang apa yang dah jadi selama 7 bulan ? kau sanggup ? mesti tak kan ? so , same goes to me dear . 

cuma aku boleh cakap apa yang aku ingat . first , I've learned to love and to leave . I've learned how to forgive people and forget about what they had did . I've learned how difficult it is going to get accolades from someone . *sigh* and I've learned that friendship means everything . dan aku dah terlalu banyak menyakiti dan disakiti sepanjang 7 bulan ni *pasang lagu sonata* yes , aku terima segalanya . aku dah banyak belajar pasal kehidupan dan aku pasti masih banyak yang akan aku pelajari nanti . thanks to my past .

today , 10january2014 . such a greatgreat date maybe . i will remember this date always . blog aku sudah berubah wajah , semuanya berubah . lagi simple eh terlebih simple ihiks biarkan. entry yang dulu semua dah padam . apa yang terjadi ? *sneeze* ,  dear God , please give me some strength , give me some peace . i only have you God . aku tanak mintak simpati pada sapesape . aku hanya insan biase kadangkadang aku perlukan perhatian , aku perlukan kasih sayang . tapi tak mungkin aku nak menadah kasih sayang dari orang lain , tak mungkin . 

aku bukan super ring yang boleh lawan raksasa , bukan superman yang boleh lindungi orang lain aku hanya seorang manusia yang lemah . its okay , aku harap ujian ini boleh mematangkan aku lagi . thanks to my love because of your support , i really appreciate it . iloveyousomuchdear . and terimakasih awak awak awak awak awak sebab bukan awak saya tak kenal sape diri saya . thanks a lot . 


much love ; me

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NurulAthirah