De Fake Smile ♥ De Fake Smile ♥: 2015

Tuesday, 3 November 2015

Let us breath

phew , it has been a year i didnt write anything here . kinda miss the girl who always share all the things that happened around her even maybe for you it is just piece of shit & from now that girl wont frequently share her thought like before bcs she is studying and this is what she is supposed to do lol .


there a lot things happenedd to me in one year back so i dont think that i will share each of the things cause my fingers might be cramped or maybe im gonna lose themm hahaha k not funny i know . all you have to know is Alhamdulillah i feel so great now & yeah of course im definitely happy with my life .


em whatelse that i wanna up to huh ? just forgot already haih . okayy actually there is nothing in this post haha i just to bored rn & nothing to do since this is sem breaks . see you when i see you . have a nice day ! 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, 8 March 2015

annoying




I HATE MYSELF ACT . HMM YES FOR SURE . KBAI
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 3 February 2015

kisah hati

assalamualaikum .

em em tetibe rase nak luah segala apa yang aku rasa dalam nhh . haih susah . susah bila kita jea yang selalu jage perasaan orang . kdang perasaan sendiri orang nak tanye khabar pun taknak . tipulha kalau cakap dalam hidup nhh tade masalah . huuu orang gyler jea tu lau tade masalah . then macam manea kita buat baek dekat orang pung mesti adea manusia hati busuk hati bangkai . ehh biase lha manusia kan tak semua sukakan kita . nak kenal musuh ? takpayah caari jauh . pandang tepi pung dha cukup . kawan tak semua baek nga kita . biase lha depan pijak semut pung tak mati bila belakag kite gajah pung boleh mati .


act banyak bnde yang aku rasa . tapi bila nak taip nak luah isi hati aku semua jadi kaku . see ? dah memang aku seoam pemendam . tapi ddisebabkan aku pendam aku rasa semua sakit uh . luaran aku memang periang gyler babi lha kod hahaha . k . but im little big sad laa . apea yang aku buat kat orang-orang sekeliling aku tak pernah nak hargai aku . aku bukan mintak pape . just aku nak dieorang adea bila kau mintak tolong but it just like aku tolong anjing tersempit . but the most worst thing bila adea salah faham sikit jea lha kod . tapi boleh sampai putus kawan ? salah aku lagi kea ? aku memang dah cuba jaga hati perasaan dieoam tapi maybe cara aku tak betul . 


hati aku penat . penat sebab aku nhh memang selalu kena maki walaupun benda kecik . hahaha kadang aku cuba faham . giler tak masa sekoloh makan sesama gelak sesama . hmm tapi lepas seklah hilang macam uh . for sure la aku memang dok pandai dok secerdik muoam . aku stay kelas tuu pung aku rasa nassib aku lha kod . so go on laa kalau nok kutuk aku , maki aku . asal kan muoam rase puass hati tahap hipertonik . then aku memang dok rasa rugi pape dok kawan nga muoam . so terimakasih sebab selama nhh sudi kongsi ilmu nga aku . kalau rasa mu buat tu benda betul . go on la dengan perangai mu tu . aku dok tegor doh lepas nhhh . disebabkan aku tegor perangai mu sebelum nhh . mu jadi dendam nga aku . 




                                                        muchlove : me



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NurulAthirah